top of page

Történetünk

A Hey Darling Bridal 2016-ban született egyetemi barátnők közös álmából.

A Budapesti Metropolitan Egyetem Divat- és Textiltervező mesterképzésén végeztünk. Még kezünkben sem volt a diploma, mikor már megszületett az első Hey Darling menyasszonyi ruha. Egyből tudtuk, hogy ez a mi utunk.

A tervezés során ötvözzük a menyasszonyok elképzeléseit saját stílusunkkal és segítjük őket az adottságaikhoz legjobban illő fazon kiválasztásban. 

Ruháink finom részletekkel gazdagítva, a menyasszonyok természetes szépségét emelik ki. Így minden darabunk egyedi, kifejezetten a menyasszony méretére készül.

Lilla és Zsófi

Hey_Darling_tervezők.jpg

Időpontfoglalás

heydarlingbridal@gmail.com

  • Facebook Basic Black
  • Pinterest Basic Black
  • Instagram

A folyamatról

Számunkra nagyon fontos, hogy menyasszonyaink megtalálják a hozzájuk tökéletesen illő ruhát. Ezért az első skicctől kezdve az utolsó öltésig melletted leszünk.

A ruhád nagyjából két hónap alatt készül el. Ezalatt a tervezéstől az anyagválasztáson keresztül, az igazítástokon át eljutunk a méretre szabott kész darabig. 

Az első találkozón szeretnénk téged a lehető leginkább megismerni, hogy a készülő darab ne csupán az alakodhoz idomuljon, hanem a személyiségedhez is. Mintadarabjaink 34-36-os méretben állnak rendelkezésedre.

A kivitelezéshez 3-5 próbaalkalomra van szükségünk a ruha komplexitásától függően. Ezeket a találkozókat személyesen, vagy e-mailben egyeztetjük majd Veled.

A próbákra meghitt stúdiónkban kerül sor Budapesten, amely pár perc sétával megközelíthető az Árkád bevásárlóközponttól.

A közös munkafolyamatba beletesszük a szívünket-lelkünket, szaktudásunkat és örömmel váltjuk valóra álmaid ruháját.

Minden Hey Darling Bridal menyasszonyi ruha különleges és megismételhetetlen lesz így.

További kérdéseidre örömmel válaszolunk a heydarlingbridal@gmail.com e-mail címen, vagy a megjelölt közösségi média felületeinken.

Tudtad?

A megfelelő kelme kiválasztása az egyik legfontosabb része a folyamatnak, ami szaktudást és tapasztalatot igényel. 

 

Egy alkalommal ezért elkísérünk azokba a méteráru üzletekbe, ahol megtalálhatod a legcsodásabb esküvői textíliákat és segítünk a megtervezett ruhádhoz illő anyagok kiválasztásában. 

HeyDarlingPNG.png
bottom of page